Helsinki Coast Quads Roller Derby esittäytyy

with No Comments

RDF haluaa esitellä uusimman jäsenseuransa Helsinki Coast Quads Roller Derbyn! Näin uuden seuran tavoitteita ja toimintaa kuvaili meille Alex Pitkänen.

Mitä tavoitteita HCQ:lla on tuleville vuosille?

“Helsinki Coast Quadsin tulevien vuosien tavoitteena on seuratoiminnan vakiinnuttaminen ja elävän pelikulttuurin luominen suomalaisessa miesten roller derby skenessä. Lähitulevaisuuden tavoite on käynnistää miesten SM-sarjaa Tampere Rollin’ Brosin ja Kouvola Concrete Threatin kanssa ja tätä tavoitetta kohti on jo otettu ensimmäinen merkittävä askel! Helsinki Coast Quads tulee pelaamaan ensimmäisen ottelunsa – samalla ensimmäisen virallisen suomalaisten miesjoukkueiden välisen ottelun – 7.lokakuuta Kouvolan Concrete Threatia vastaan.”

Onko teillä aikeita liittyä MRDA:han?

“MRDA-jäsenyys on totta kai tähtäimessä, mutta emme halua kiirehtiä asian kanssa. Kunhan oma toimintamme saavuttaa riittävän tason niin pelaajarosterin laajuuden kuin käytettävissä olevien resurssien suhteen, niin jäsenyyden hakeminen nousee ehdottomasti asialistallemme. Käytännössä tämä tarkoittaa pelireissuja ulkomaille ja kotipelien järjestämistä.”

Kuinka paljon teillä on jäseniä näin aloitusvaiheessa?

“Tällä hetkellä meillä on viisitoista jäsentä, tilaa ja peliaikaa siis riittää kiinnostuneille!”

Missä treenaatte ja miten teidän toimintaan pääsee mukaan?

“Syyskuun alusta eteenpäin meillä on sunnuntaisin vakituinen treenivuoro klo 15-17 Merilahden peruskoulun liikuntasalissa.

Alkuun pääsee laittamalla joko sähköpostia osoitteeseen helsinkicoastquads@gmail.com tai viestiä meidän Facebook-sivun kautta https://www.facebook.com/HKICoastQuads/. Lajista kiinnostuneille järjestämme mielellämme kokeilumahdollisuuksia treeniemme yhteydessä! Vaikka olemmekin “miesten” roller derby -seura, niin luonnollisesti kaikki ovat tervetulleita mukaan iloiseen joukkoomme!”