Ilmoittautuminen Suomi Cupiin 2015 päättyy 30.7.2014!

with No Comments

Ilmoittautuminen Roller Derby Suomi Cupiin kaudelle 2015 on käynnissä ja päättyy 30.7.2014. Roller Derby Suomi Cup on Roller Derby Finland ry:n hallinnoima kansallinen liiga, johon on osallistumisoikeus kaikilla RDF:n jäsenseuroilla.

RDF valitsee kaksi cupin päätuomaria, kaksi päätoimitsijaa, puheenjohtajan ja tarvittavan määrän henkilöitä hoitamaan cupin hallinnointia. RDF vastaa cupin markkinoinnista, sen sijaan turnausten markkinointi on järjestävän seuran vastuulla.

Suomi Cup pelataan yksinkertaisena sarjana turnausmuodossa. Jako cup- ja divisioonapaikkojen välillä tapahtuu edellisen vuoden menestyksen perusteella. Tarkemmat, kaudelle 2015 päivitetyt säännöt ja tiedot Suomi Cupin rakenteesta on toimitettu jäsenseuroille ja ne ovat pyydettäessä saatavana RDF:ltä.

RDF julkaisee seuraavan vuoden otteluohjelman 31.8.2014 joukkueille tarkistettavaksi ja kommentoitavaksi.

Ilmoittautuminen tapahtuu vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen hannakaroliina.kokkonen@gmail.com. Osallistujaseuran täytyy olla ilmoittautumishetkellä RDF ry:n jäsen ja seuralla täytyy olla taloudelliset resurssit järjestää yksi kotiturnaus vuonna 2015.