Suomi Cupin joukkue-esittelyssä Dirty River Roller Derby

with No Comments
Dirty River Roller Derby on Suomen Turun ainoa ja paras derbyjoukkue. Vuonna 2010 perustettu seura saa nimensä tietysti kaupungin halki ruskeana virtaavasta Aurajoesta. Oikeasti Aurajoki (Aura å) ei kuitenkaan ole likainen, vain savinen. Tärkeintä DRRD:ssä on tietysti derby, mutta seura ottaa myös aktiivisesti kantaa yhteiskunnallisiin asioihin. Joskus huumorin kukkakin kukkii kotiluolamme Ilpoisten palloiluhallin syövereissä. Miksi sanotaan sitä, kun jammeri kertoo tietäväisenä blokkereille miten se blokkaaminen sujuisi vähän paremmin? Jamsplainaamiseksi.
Kuva: Marko Niemelä
Kesästä 2017 alkaen Turussa treenattiin kautta 2017-2018 varten hyvällä sykkeellä. Tuoreemmat pelaajat saivat kokemusta ja vanhatkin oppivat konstin tai kaksi. Peliälyä hiottiin porukalla timanttiseksi ja samalla kasvatettiin motivaatiota WFTDA Playoffs -kisakatsomoissa.
Kuva: Ville Päivätie

Suomi Cupissa DRRD:n joutsenet ovat sijoittuneet parhaimmillaan hopealle ja pronssille. Tämän vuoden Cuppiin DRRD lähti uudistuneella joukkueella mutta samalla suurella sydämellä. Olemme kuulleet huhua useammalta eri vastustajalta, että meitä vastaan on aina kiva pelata. Tätä halusimme pitää tälläkin kaudella yllä. Rakensimme yo-kkuettamme ja katsoimme, mihin meidän zen tänä vuonna riittää. Yo-yo-yo-zen!

Pelaajat:

112 Kat Strator
17 Ruotsalainen
18 Bitter Pan
27 Jännä Hälinä
3 Handy Andy
314 Koivuniemi
33 Raitsu
393 Global Warning
4 Pale Lee
46 Toukkala
5 Partanen
65 SUIKKIS
666 Holy Seitan
74 Mickan
942 M. Ullan Alla
9 Kovistella
99 Tenssi
Kuva: Ville Päivätie